Logo Sogiaf

BOUWEN IN VERTROUWEN
Kwaliteit. Duurzaamheid. Vooruitstrevendheid. Betrouwbaarheid. Flexibiliteit. Veiligheid. Zes waarden die Sogiaf elk dag opnieuw voor u in de praktijk brengt. Want bouwen, renoveren of verbouwen, dat doet u in vertrouwen. We bouwen voor u zoals we dat voor onszelf zouden doen: streven naar een perfecte realisatie die tot in de puntjes klopt. Daarom denken we met u mee en krijgt u van ons échte service, ook ná de oplevering.

OPENBARE GEBOUWEN
Openbare besturen, scholen, ziekenhuizen, kerkfabrieken: Sogiaf bouwde, verbouwde en renoveerde al voor verschillende publieke opdrachtgevers. Van administratieve centra en sporthallen over klokkentorens tot politiekantoren: met onze klasse 6-erkenning zijn wij uw bouwpartner voor overheidsopdrachten tot 3.225.000 euro.
Bekijk onze realisaties

WONINGEN, APPARTEMENTEN EN BEDRIJFSGEBOUWEN
Onze rijke expertise in de openbare sector rendeert ook bij de realisatie van uw residentiële of commerciële project. Appartementen, woningen, kantoren, winkels, industriële gebouwen, zelfs zendmasten: Sogiaf combineert topkwaliteit met de nieuwste technologieën. En levert u een architecturaal pareltje af.
Bekijk onze realisaties

LAGE ENERGIEBOUW
Al sinds 1950 herkent u de gebouwen van Sogiaf aan hun duurzaamheid. Ze doorstaan de tand des tijds met glans. De stap van duurzame gebouwen naar passiefwoningen en lage energiegebouwen maakten we snel. Doorgedreven isolatie, luchtdicht bouwen, gecontroleerde ventilatie, hernieuwbare energie: voor uw budget gaan we op zoek naar de groenste technologieën en de hoogste energie-efficiëntie. Met respect voor de altijd maar strengere wetgeving én uw budget.
Bekijk onze realisaties

DESIGN & BUILD
Waarom eerst een architect en dan pas een aannemer zoeken? Laat Sogiaf uw project ontwerpen én bouwen . Onze architecten en ingenieurs denken met u mee en vertalen uw ideeën naar een efficiënt ontwerp. Daarna brengen de bouwteams uw project tot leven. Uw winst? Een korter bouwtraject, een perfecte omzetting van droom naar werkelijkheid, minder risico’s en een aanzienlijke kostenbesparing.
Design & build is de ideale basis voor een publiek-private samenwerking. Zoekt u als publieke opdrachtgever één bouwpartner die u levert wat u voor ogen hebt? Met Sogiaf kiest u voor kwaliteit in ontwerp én resultaat.
Bekijk onze realisaties

PROJECTONTWIKKELING
Een geschikte bouwgrond vinden, bestemmingswijzigingen doorvoeren, vergunningen aanvragen: Sogiaf neemt het van u over. We ontwikkelen, ontwerpen en realiseren het volledige project. Kwalitatief en duurzaam.
Financieren? Dat doen we ook. Uw extra voordeel? U gaat in zee met één partner die u alles uit handen neemt, en tóch voor 100 procent rekening houdt met uw eisen. En dat binnen een realistische timing en tegen eerlijke prijzen.
Bekijk onze realisaties

Sogiaf heeft een hart voor bouwen. Hebt u plannen voor een bouwproject? Neem dan snel contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Site MADE BY PUNKT